1 2 3 4
 

Backup/Recuperari date


  BACKUP DATE      

             Salvarea periodica a datelor importante intr-un backup este o necesitate pentru orice companie, putandu-va ajuta sa economisiti timp si bani in cazul unei defectiuni sau a unei erori umane. In vreme ce solutiile pentru recuperarea datelor sunt consumatoare de timp, costisitoare si functioneaza numai in cazul unui numar limitat de defectiuni, salvarea datelor intr-un backup va garanteaza posibilitatea de a putea recupera, in timp rezonabil, fisierele pierdute.

             AMBULANTA IT vine in sprijinul dumneavoastra si va ofera suport prin urmatoarele servicii de backup:

  • backup online - cea mai simpla si mai accesibila solutie de backup din punctul de vedere al costurilor. Stocarea informatiilor se face pe servere dedicate aflate in afara companiei. Fisierele stocate sunt criptate, neputand fi vizualizate de nimeni altcineva decat de utilizator.

  • backup onsite - alegand solutia de backup onsite costurile initiale sunt mai mari decat in cazul backup-ului online, eliminandu-se insa costurile lunare specifice solutiilor online. Rata de transfer mult mai mare permite crearea mult mai rapida a backup-urilor si reprezinta un avantaj crucial pentru clientii care modifica sau adauga zilnic un volum mare de date. Solutie de backup rapida, pentru volum mare de date.

RECUPERARE DATE

             AMBULANTA IT va ofera o solutie moderna de recuperare a datelor si va spunem de la inceput care sunt sansele de recuperare a datelor, durata operatiunii si pretul. Daca nu este posibila recuperarea datelor nu veti plati nimic, acestj fiind oferit doar de AMBULANTA IT. Peste 90% dintre recuperarile noastre sunt reusite datorita tehnologiilor de ultima ora testate de specialistii nostri.
               Serviciul nostru se adreseaza atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice.Recuperam date de pe HDD, CD, DVD, Flash (USB, SD, MMC, CF, etc.). Informatiile vitalea din derularea activitatii unei companii, precum si datele personale, noi intelegem importanta acestora pentru dumneavoastra si venim in ajutor cu preturi extrem de mici si recuperari profesionale. Nu trebuie sa considerati ca datele nu mai pot fi recuperate sau sa faceti chiar dumneavoastra o recuperare experimentala. Chiar daca mediul de stocare este infectat cu virusi care modifica sau sterg date, s-au sters accidental fisiere sau directoare, HDD-ul nu mai este recunoscut de catre computer sau scoate sunete atipice, noi va putem ajuta sa va recuperati informatiile importante.

          SUPRASCRIERE

                 Aveti medii de stocare cu date importante si trebuie sa le casati sau sa le predati in alte destinatii? Va este teama ca datele vor fi recuperate? Ambulanta IT va vine in ajutor si va ofera posibilitatea de stergere definitiva a acestor medii de stocare folosind cele mai profesionale solutii, astfel incat datele sa fie imposibil de recuperat.